DIT PROJECT KWAM TOT STAND MET DE HULP VAN DEZE PARTNERS
RADAR MECHELEN

RADAR is hét nieuwe platform dat creatief talent ondersteunt en cultuurprojecten verbindt met kansen in de stad. Je vindt er ruimtes, advies en ondersteuning. Bij RADAR kan je artistiek en creatief groeien, experimenteren met je eigen ideeën en ontploffen voor publiek. We werden geselecteerd voor hun ‘OPEN CALL' traject. RADAR begeleidt ons duurzaam bij het maakproces van onze voorstelling. Ze helpen ons bij subsidiedossiers, stellen hun netwerk ter beschikking en staan voortdurend paraat om ons van advies te voorzien bij elke stap die we willen zetten.

Meer info?
www.radarmechelen.be

SABAM FOR CULTURE

'Sabam for Culture' werd opgericht om het Sabam repertoire in al haar vormen te promoten, te verspreiden en te ontwikkelen. Tijdens de 2de Corona golf, maakten ze extra budget vrij om te investeren in nieuw podiumwerk in productiefase. 'Emily, such fun...' ontving deze steun, samen met nog acht andere organisaties. We kregen volgende feedback van de jury: 'De jury was bijzonder positief over het concept, jullie dossier op zich en bv. het cross sectorale aspect. Ze geloven zeer hard in deze voorstelling, er was hierover snel unanimiteit binnen de jury.'.

Meer info?
Klik hier voor een lijst van de geselecteerden

STAD MECHELEN

De stad Mechelen ondersteunt Mechelse kunstenaars en niet-commerciële organisaties en verenigingen. Vernieuwende culturele projecten binnen diverse disciplines die een meerwaarde betekenen voor het Mechelse culturele en maatschappelijke landschap kunnen in aanmerking komen voor een projecttoelage. 'Emily, such fun...' ontving zo'n toelage om de eerste onzekere stapjes in het maakproces te financieren.

Meer info?
www.makers.mechelen.be/toelage-culturele-projecten

ARSENAAL/LAZARUS

ARSENAAL/LAZARUS is een open theaterhuis in het hart van Vlaanderen. Die openheid wil het uitdragen in zijn artistieke creaties, zijn interne werking, zijn architectuur, zijn contact met andere steden, en zijn engagement naar de sociale en culturele partners en de inwoners van de stad Mechelen.
We kregen van hen enkele eerste voorzichtige speelkansen. We deden een tekstlezing in het kader van hun stadsproject 'The Neverending Park' en namen deel aan hun jonge makersfestival 'Outside In' dat door het corona virus noodgedwongen omgezet werd naar het online festival 'Outside In Uw Kot'.

Meer info?
www.arsenaallazarus.be
www.theneverendingpark.com
Outside In Uw Kot

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om ze te accepteren.